Quinoa (maia - extract pentru aluat), fara gluten, ECO 20 g, BioVegan
Cod produs: K15171
- Producator: BioVegan
- Greutate: g
- TVA: % inclus
- Pret / kg: inf lei
Coletul ajunge la tine pe 06.05.2024
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.
Dintr-un plic se obtin circa 750 g de paine.
Mod de intrebuintare. Ingrediente necesare: 1 plic de maia cu quinoa, 250 g faina de hrisca, 150 g faina de orez, 150 g faina de mei brun, 150 g amestec de seminte (floarea soarelui, dovleac, in, susan),1 plic (9 g) de drojdie uscata, 1 lingurita de sare, 450 ml de apa la temperatura camerei si putina grasime pentru a unge tava in care se va coace painea.
Preparare: se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa calduta si se framanta bine; se lasa la dospit timp de 1 ora intr-un loc cald; se framanta din nou si se pune aluatul intr-o tava unsa in prealabil; se pune tava in cuptorul rece, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 60-70 de minute la temperatura de 200 °C; se scoate painea din cuptor (si tava) si se lasa la racit pe un gratar inoxidabil.
Valori nutritionale
per 100g
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
g
-
Fibre
g
-
Proteine
g