Luni - Vineri 09:00 – 16:00

Quinoa (maia - extract pentru aluat), fara gluten, ECO 20 g, BioVegan

Cod produs: K15171

Stoc epuizat
882 Lei / buc
  • Producator: BioVegan
  • Greutate: g
  • TVA: % inclus
  • Pret / kg: inf lei

Coletul ajunge la tine pe 06.05.2024

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Dintr-un plic se obtin circa 750 g de paine.
Mod de intrebuintare. Ingrediente necesare: 1 plic de maia cu quinoa, 250 g faina de hrisca, 150 g faina de orez, 150 g faina de mei brun, 150 g amestec de seminte (floarea soarelui, dovleac, in, susan),1 plic (9 g) de drojdie uscata, 1 lingurita de sare, 450 ml de apa la temperatura camerei si putina grasime pentru a unge tava in care se va coace painea.
Preparare: se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa calduta si se framanta bine; se lasa la dospit timp de 1 ora intr-un loc cald; se framanta din nou si se pune aluatul intr-o tava unsa in prealabil; se pune tava in cuptorul rece, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 60-70 de minute la temperatura de 200 °C; se scoate painea din cuptor (si tava) si se lasa la racit pe un gratar inoxidabil.

Valori nutritionale

per 100g

  • Grasimi

    Din care acizi grasi saturati

    g

  • Carbohidrati

    Din care zaharuri

    g

  • Fibre

    g

  • Proteine

    g

Aboneaza-te la newsletter