Extract de maia din secara ECO 30 g, BioVegan
Cod produs: K25899
In stoc
895 Lei / buc
- Producator: BioVegan
- Greutate: 30 g
- Tip produs: Bio (Ecologic)|Vegan
- TVA: 5% inclus
- Tara origine: Germania
- Pret / kg: 298.33 lei
Coletul ajunge la tine maine (30.03.2024)
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.
Pentru preparare de paine cu gust tipic de maia de secara.
Pentru 1 kg de faina.
Produs vegan.
Mod de intrebuintare.
Ingrediente necesare: 1 plic de maia BioVegan, 700 g faina de grau, 300 g faina de secara, 2 pliculete drojdie BioVegan (18 g ), 2 lingurite de sare, 750 ml apa apa la temperatura camerei si putina grasime pentru a unge tava in care se va coace painea.
Preparare (rezulta aprox. 2 paini.): se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa si se framanta bine; se acopera si se lasa timp de o ora intr-un loc cald; se framanta din nou si se pune aluatul intr-o tava unsa in prealabil; dupa aproximativ 1/2 de ora de odihna (pana cand aluatul a crescut din nou cu aproximativ jumatate) se pune tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 80 de minute; se scoate painea din cuptor si se lasa la racit pe un gratar inoxidabil.
Puteti rafina painea adaugand 100 g de ceapa prajita, 100 g de seminte de in sau 100 g de nuci diferite.
Pentru 1 kg de faina.
Produs vegan.
Mod de intrebuintare.
Ingrediente necesare: 1 plic de maia BioVegan, 700 g faina de grau, 300 g faina de secara, 2 pliculete drojdie BioVegan (18 g ), 2 lingurite de sare, 750 ml apa apa la temperatura camerei si putina grasime pentru a unge tava in care se va coace painea.
Preparare (rezulta aprox. 2 paini.): se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa si se framanta bine; se acopera si se lasa timp de o ora intr-un loc cald; se framanta din nou si se pune aluatul intr-o tava unsa in prealabil; dupa aproximativ 1/2 de ora de odihna (pana cand aluatul a crescut din nou cu aproximativ jumatate) se pune tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 80 de minute; se scoate painea din cuptor si se lasa la racit pe un gratar inoxidabil.
Puteti rafina painea adaugand 100 g de ceapa prajita, 100 g de seminte de in sau 100 g de nuci diferite.
faina integrala de SECARA*, cultura starter.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
* ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Valori nutritionale
per 100g
-
Energie
1250 kj
296 kcal
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
1.8 g
0.5 g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
52.0 g
2.1 g
-
Fibre
14.0 g
-
Proteine
11.0 g
-
Sare
0.000 g
-
Tip produs