Luni - Vineri 09:00 – 16:00

Termene și Condiții

IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI

SC YOSA FOOD SRL (denumita in continuare “Pravaliabio.ro”, ”site”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Bucuresti, Sector 6, Str. Rosia Montana, nr.1, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/13069/2023, cod fiscal RO48488004, telefon 0722353153, email comenzi@pravaliabio.ro, email DPO contact@pravaliabio.ro.
Site - prin Site se va intelege domeniul www.pravaliabio.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.
Date de contact:
SC YOSA FOOD S.R.L are sediul in Str. Rosia Montana, Nr. 1, Sector 6, Bucuresti.
Email: comenzi@pravaliabio.ro.
Tel: 0722.353.153
Registrul Comertului J40/13069/2023
CUI: RO48488004
IBAN RO83 BACX 0000 0025 2109 1000 deschis la Unicredit Bank

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

  • Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • Continutul oricarui e-mail trimis, de catre PRAVALIABIO.RO, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • Orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al PRAVALIABIO.RO, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
  • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de PRAVALIABIO.RO intr-o anumita perioada;
  • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care PRAVALIABIO.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • Date referitoare la PRAVALIABIO.RO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre PRAVALIABIO.RO.
SERVICIU - serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.
MEMBRU - Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre PRAVALIABIO.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre PRAVALIABIO.RO si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare.
CLIENT - Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU PRAVALIABIO.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.
DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii
CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;
NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre PRAVALIABIO.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea PRAVALIABIO.RO cu referire la informatiile continute de acesta.
TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre PRAVALIABIO.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre PRAVALIABIO.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului PRAVALIABIO.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea PRAVALIABIO.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul PRAVALIABIO.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului
Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea PRAVALIABIO.RO si/sau al angajatului PRAVALIABIO.RO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@pravaliabio.ro

CONTACT

PRAVALIABIO.RO publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.
Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite PRAVALIABIO.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).
Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea PRAVALIABIO.RO de a contacta Membrul sau Clientul.
PRAVALIABIO.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

EMAIL MARKETING SI ALERTE

In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea PRAVALIABIO.RO, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.
Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre PRAVALIABIO.RO in limitele Politicii de confidentialitate.
Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre PRAVALIABIO.RO, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;
Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul PRAVALIABIO.RO, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.
Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Această Politică stabilește politica PRAVALIABIO.RO privitoare la:
1. Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informații și transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor si Membrilor;
2. Cerințele pentru obținerea consimțământului de la persoanele vizate.
3. Politica definește modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal (așa cum sunt definite mai jos) și stabilește cerințele suplimentare pentru prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal (de ex. date cu caracter sensibil - de asemenea, definite mai jos).
Definiții fundamentale

Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal includ orice informație prin care poate fi identificată, direct sau indirect, o persoană, de exemplu: nume, email și alte informații de contact, funcția, rezultate ale testelor psihometrice, informații manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).

Care sunt categoriile speciale de date?

“Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de oricare din următoarele tipuri de date: origine rasială și etnică; opinii politice; credințe religioase, filozofice sau similare; apartenența la sindicate; sănătatea mentală sau fizică; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unică a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viața sau orientarea sexuală; infracțiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infracțiune. Romania are, de asemenea, și reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici naționali (codul numeric personal). (Pentru claritate, “categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut, ca, și sunt câteodată numite “date personale sensibile”.)

Ce este prelucrarea?

"Prelucrarea" are un sens foarte larg, și include aproape orice activitate care implică, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obținerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea și divulgarea acestor date.

Ce este o persoană vizată?

Pentru scopul acestei Politici, o “persoană vizată” este o persoană în viață despre care Pravaliabio prelucrează date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.

Ce este consimțământul?

"Consimțământul" unei persoane vizate înseamnă orice indicație liber oferită, specifică, informată și clară a dorinței persoanei vizate prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizată printr-o declarație dată de către persoana vizată, sau printr-o bifa sau soluție opt-in. În particular, consimțământul nu poate fi implicit prin acțiuni sau comportamente. Poți citi mai multe despre consimțământul persoanelor vizate în secțiunea 9.

PRAVALIABIO.RO colecteaza date cu caracter personal pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca PRAVALIABIO.RO sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la PRAVALIABIO.RO, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

  1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
  2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul PRAVALIABIO.RO sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor PRAVALIABIO.RO, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către PRAVALIABIO.RO în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre PRAVALIABIO.RO, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei PRAVALIABIO.RO date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre PRAVALIABIO.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre PRAVALIABIO.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2, Clientul sau Membrul se va adresa PRAVALIABIO.RO, prin orice mijloc de comunicare scrisa.
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
PRAVALIABIO.RO nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Politica de confidentialitate PRAVALIABIO.RO se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. PRAVALIABIO.RO nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
PRAVALIABIO.RO se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre PRAVALIABIO.RO are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
PRAVALIABIO.RO garanteaza ca datele personale ale unui client/utilizator/membru, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
PRAVALIABIO.RO nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Informaţii generale colectate de PRAVALIABIO.RO
Pravaliabio.ro va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la comenzi@pravaliabio.ro sau la numărul de telefon 0722.353.173

1. Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de S.C. YOSA FOOD S.R.L. (denumita in continuare Pravaliabio).

2. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet ?pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Pravaliabio pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.
Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj în momentul în care un "cookie" este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, Pravaliabio.ro va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de trafic.

4. Ce Cookie-uri se folosesc?
Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
Cookie-urile folosite de Pravaliabio.ro sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Conectoo, Doubleclick, Hotjar.
Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul Pravaliabio.ro sunt companiile de livrare: Fan Courier, Cargus, GLS, DHL serviciile de email marketing: Mailchimp, procesatorii de plăți online (Payu).

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

6. Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii.
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.


Tipuri de cookie
Cookie-uri Necesare
Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.
Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.
Exemple cookies setate de Pravaliabio.ro:
• Consimtamant afisare cookies - Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
• Login cont - Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
• Cosul de cumparaturi - Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
• Ascundere mesaje - Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.
Cookie-uri Preferinte
Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.
Exemple cookies setate de Pravaliabio.ro:
• Ordonare produse - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
• Afisare listing - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
• Numar produse per pagina - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina
Cookie-uri Statistici
Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.
Exemple cookies setate de Pravaliabio.ro:
• Referral (ref) - Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website
• Analytics - Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
• Experimente - Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului
• Afiliere - Se foloseste pentru stocarea afiliatului prin intermediul caruia utilizatorul a ajuns pe website si a finalizat comanda


Cookie-uri Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.
Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.
Exemple cookies setate de Pravaliabio.ro:
• Remarketing Facebook - https://www.facebook.com/privacy/explanation
• Remarketing Criteo - https://www.criteo.com/privacy/
• Remarketing Profitshare - https://profitshare.ro/en/privacy-policy
• Remarketing 2Performant - https://ro.2performant.com/termeni/

 

Aboneaza-te la newsletter