Produs vegan.
Pentru 1 kg de faina.
Mod de intrebuintare
Ingrediente necesare (pentru 2 paini): 1 plic de maia BioVegan, 700 g faina de grau spelta, 300 g faina de secara, 2 pliculete drojdie BioVegan (14 g ), 2 lingurite de sare, 750 ml apa apa la temperatura camerei si putina grasime pentru a unge tava in care se va coace painea.
Preparare: se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa si se framanta bine; se acopera si se lasa timp de o ora intr-un loc cald; se framanta din nou si se pune aluatul in 2 tavi unse in prealabil; dupa aproximativ 1/2 de ora de odihna (pana cand aluatul a crescut din nou cu aproximativ jumatate) se pune tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 80 de minute; se scoate painea din cuptor si se lasa la racit pe un gratar inoxidabil.
Pentru 1 kg de faina.
Mod de intrebuintare
Ingrediente necesare (pentru 2 paini): 1 plic de maia BioVegan, 700 g faina de grau spelta, 300 g faina de secara, 2 pliculete drojdie BioVegan (14 g ), 2 lingurite de sare, 750 ml apa apa la temperatura camerei si putina grasime pentru a unge tava in care se va coace painea.
Preparare: se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa si se framanta bine; se acopera si se lasa timp de o ora intr-un loc cald; se framanta din nou si se pune aluatul in 2 tavi unse in prealabil; dupa aproximativ 1/2 de ora de odihna (pana cand aluatul a crescut din nou cu aproximativ jumatate) se pune tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 80 de minute; se scoate painea din cuptor si se lasa la racit pe un gratar inoxidabil.
Valori nutritionale
per 100g
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
g
-
Fibre
g
-
Proteine
g