Luni - Vineri 09:00 – 16:00

Pasta tailandeza de curry rosu Kaang Daeng 50 g, Asian Home Gourmet

Cod produs: K10126

In stoc
1086 Lei / buc
  • Producator: Asian Home Gourmet
  • Greutate: g
  • TVA: % inclus
  • Pret / kg: inf lei

Coletul ajunge la tine pe 02.05.2024

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Reteta (pentru 4 persoane): 1 pachet de pasta tailandeza de curry rosu; 1-2 linguri de ulei vegetal; 50 g de pudra de lapte de cocos (se amesteca cu 330 ml de apa) sau 330 ml de lapte de cocos; 250 g de carne taiata in bucati (de pui, miel sau vaca), peste sau fructe de mare; 150 g ciuperci, tomate, bucati de mere, struguri fara seminte sau bucati de ananas (din conserva); busuioc, ardei rosu sau coriandru pentru ornat.
Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc moderat. Adaugati pasta tailandeza de curry rosu si jumatate din cantitatea de lapte de cocos. Lasati pe foc timp de 3 minute pana cand apare un strat de ulei la suprafata. Adaugati carnea, pestele sau fructele de mare. Gatiti amestecul timp de 5 minute. Adaugati restul de lapte de cocos si celelalte ingrediente. Tineti pe foc pana cand toate ingredientele sunt bine gatite. Ornati si serviti mancarea calda cu orez fiert.
Pentru a obtine o mancare vegetariana, in loc de carne adaugati legume.

Valori nutritionale

per 100g

  • Grasimi

    Din care acizi grasi saturati

    g

  • Carbohidrati

    Din care zaharuri

    g

  • Fibre

    g

  • Proteine

    g

Aboneaza-te la newsletter