Pasta tailandeza de curry rosu Kaang Daeng 50 g, Asian Home Gourmet
Cod produs: K10126
- Producator: Asian Home Gourmet
- Greutate: 50 g
- TVA: 9% inclus
- Tara origine: Thailanda
- Pret / kg: 217.20 lei
Coletul ajunge la tine maine (30.03.2024)
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.
Reteta (pentru 4 persoane): 1 pachet de pasta tailandeza de curry rosu; 1-2 linguri de ulei vegetal; 50 g de pudra de lapte de cocos (se amesteca cu 330 ml de apa) sau 330 ml de lapte de cocos; 250 g de carne taiata in bucati (de pui, miel sau vaca), peste sau fructe de mare; 150 g ciuperci, tomate, bucati de mere, struguri fara seminte sau bucati de ananas (din conserva); busuioc, ardei rosu sau coriandru pentru ornat.
Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc moderat. Adaugati pasta tailandeza de curry rosu si jumatate din cantitatea de lapte de cocos. Lasati pe foc timp de 3 minute pana cand apare un strat de ulei la suprafata. Adaugati carnea, pestele sau fructele de mare. Gatiti amestecul timp de 5 minute. Adaugati restul de lapte de cocos si celelalte ingrediente. Tineti pe foc pana cand toate ingredientele sunt bine gatite. Ornati si serviti mancarea calda cu orez fiert.
Pentru a obtine o mancare vegetariana, in loc de carne adaugati legume.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Valori nutritionale
per 100g
-
Energie
1209 kj
289 kcal
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
19.0 g
3.1 g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
21.0 g
17.0 g
-
Fibre
7.9 g
-
Proteine
4.9 g
-
Sare
8.200 g