Luni - Vineri 09:00 – 16:00

Pasta tailandeza de curry rosu Kaang Daeng 50 g, Asian Home Gourmet

Cod produs: K10126

In stoc
1086 Lei / buc
  • Producator: Asian Home Gourmet
  • Greutate: 50 g
  • TVA: 9% inclus
  • Tara origine: Thailanda
  • Pret / kg: 217.20 lei

Coletul ajunge la tine maine (30.03.2024)

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Reteta (pentru 4 persoane): 1 pachet de pasta tailandeza de curry rosu; 1-2 linguri de ulei vegetal; 50 g de pudra de lapte de cocos (se amesteca cu 330 ml de apa) sau 330 ml de lapte de cocos; 250 g de carne taiata in bucati (de pui, miel sau vaca), peste sau fructe de mare; 150 g ciuperci, tomate, bucati de mere, struguri fara seminte sau bucati de ananas (din conserva); busuioc, ardei rosu sau coriandru pentru ornat.
Incalziti uleiul intr-o tigaie la foc moderat. Adaugati pasta tailandeza de curry rosu si jumatate din cantitatea de lapte de cocos. Lasati pe foc timp de 3 minute pana cand apare un strat de ulei la suprafata. Adaugati carnea, pestele sau fructele de mare. Gatiti amestecul timp de 5 minute. Adaugati restul de lapte de cocos si celelalte ingrediente. Tineti pe foc pana cand toate ingredientele sunt bine gatite. Ornati si serviti mancarea calda cu orez fiert.
Pentru a obtine o mancare vegetariana, in loc de carne adaugati legume.

ulei de SOIA, usturoi, piper cayenne, ceapa, zahar, iarba de lamaie, sare, galangal, suc de ananas, CREVETI uscati, sos de PESTE (ectract de ANCHOIS, sare, zahar), coaja de kaffir, ierburi si condimente.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.

Valori nutritionale

per 100g

  • Energie

    1209 kj

    289 kcal

  • Grasimi

    Din care acizi grasi saturati

    19.0 g

    3.1 g

  • Carbohidrati

    Din care zaharuri

    21.0 g

    17.0 g

  • Fibre

    7.9 g

  • Proteine

    4.9 g

  • Sare

    8.200 g

Te-ar mai putea interesa

Aboneaza-te la newsletter