6 foi, suficiente pentru 500 ml de lichd. Ideal pentru jeleuri, torturi si deserturi.
Gelatina reduce aroma din felurile de mancare. Pentru a evita acest lucru, condimentati preparatele dupa ce ati adaugat gelatina.
Preparare: Asezati foile de gelatina individual in apa rece si inmuiati-le timp de 5 minute, apoi presati usor;
In cazul preparatelor reci, incalziti gelatina imbibata in timp ce amestecati pana se dizolva complet. Adaugati treptat preparatul rece in gelatina, amestecand constant, niciodata invers.
Daca preparatele sunt calde, incalziti gelatina inmuiata si dizolvati-o complet, apoi amestecati gelatina lichida in preparatul cald, amestecand continuu.
La preparatele fierbinti, amestecati gelatina inmuiata direct in masa fierbinte.
Nu lasati gelatina sa fiarba!
Lasati preparatul la frigider timp de aproximativ 4 ore.
Valori nutritionale
per 100g
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
g
-
Fibre
g
-
Proteine
g