Hatcho Miso - pasta de soia fermentata nepasteurizata ECO 300 g, Clearspring
Cod produs: K13196
- Producator: Clearspring
- Greutate: 300 g
- Tip produs: Bio (Ecologic)|Kosher|Certificat Vegan
- TVA: 5% inclus
- Tara origine: Japonia
- Pret / kg: 174.73 lei
Coletul ajunge la tine maine (27.04.2024)
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.
Pasta Miso este un condiment japonez preparat din boabe de soia dupa o reteta traditionala, apreciat pentru aroma sa si proprietatile sale benefice.
Se utilizeaza in loc de sare la condimentarea supelor, tocanelor, sosurilor si cremelor tartinabile. Se foloseste o lingurita de Hatcho Miso la o cana de lichid. Diluati pasta in putina supa sau sos si adaugati in mancare spre sfarsitul prepararii. Evitati fierberea prelungita pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste.
boabe de SOIA integrale fermentate* 65%, apa, sare de mare, faina de ORZ prajita*.
* - ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Ingredientele ALERGENE sunt scrise cu LITERE MARI.
Valori nutritionale
per 100g
-
Energie
1028 kj
246 kcal
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
12.0 g
2.1 g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
7.3 g
0.8 g
-
Proteine
23.0 g
-
Sare
8.800 g
-
Tip produs