Fructele de carob Bioking provin din Italia, din agricultura ecologica si nu sunt modificate genetic. Sunt dulci, au o aroma specifica de caramel si un gust asemanator ciocolatei. Pudra de carob nu contine cafeina si teobromina.
Instructiuni de utilizare: puneti 2 lingurite pline de pudra de carob in 250 ml lapte sau lapte de orez.
Pudra de carob este ideala pentru prepararea deserturilor.
Reteta: taiati in bucati 2 banane si 2 caise uscate si amestecati-le cu 75 g de branza dulce degresata, 4 lingurite de fulgi de cocos si 2 lingurite de pudra de carob. Adaugati 100 ml frisca, amestecati si puneti desertul la rece.
Instructiuni de utilizare: puneti 2 lingurite pline de pudra de carob in 250 ml lapte sau lapte de orez.
Pudra de carob este ideala pentru prepararea deserturilor.
Reteta: taiati in bucati 2 banane si 2 caise uscate si amestecati-le cu 75 g de branza dulce degresata, 4 lingurite de fulgi de cocos si 2 lingurite de pudra de carob. Adaugati 100 ml frisca, amestecati si puneti desertul la rece.
Valori nutritionale
per 100g
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
g
-
Fibre
g
-
Proteine
g