Acest produs este obtinut prin prelucrarea trestiei de zahar prin standarde stricte, pentru a pastra nealterate calitatile naturale ale zaharului. Continut ridicat de melasa.
Zaharul brun nerafinat se poate folosi la indulcirea tuturor alimentelor si preparatelor culinare care necesita indulcire, fara a modifica aroma specifica a acestora.
Astfel, se poate adauga in ceai, lapte, cafeluta de cicoare si creme. Datorita continutului ridicat de melasa, poate fi folosit cu succes la produsele de patiserie si cofetarie.
Este contraindicat persoanelor cu diabet.
Zaharul brun nerafinat se poate folosi la indulcirea tuturor alimentelor si preparatelor culinare care necesita indulcire, fara a modifica aroma specifica a acestora.
Astfel, se poate adauga in ceai, lapte, cafeluta de cicoare si creme. Datorita continutului ridicat de melasa, poate fi folosit cu succes la produsele de patiserie si cofetarie.
Este contraindicat persoanelor cu diabet.
Valori nutritionale
per 100g
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
g
-
Fibre
g
-
Proteine
g