Amestec de faina fara gluten plus, ECO, 1 Kg, Hammer Muhle
Cod produs: K28033
- Producator: Hammer Muhle
- Greutate: Kg
- TVA: % inclus
- Pret / l: inf lei
Coletul ajunge la tine pe 06.05.2024
Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.
- Produs fara gluten si fara lactoza (cantitatea reziduala <0.1 g/100g).
- Acest mix de faina este similar cu o faina 1050 si este deosebit de potrivit pentru produse de patiserie consistente, dar si pentru preparate dulci, cum ar fi clatite si vafe.
Preparare: Reteta de baza: 300 g de faina, 150 g de unt, 150 g de zahar, 1 plic de zahar vanilat, 3 oua, 1 plic de praf de copt, 100 ml de lapte, 1 varf de sare. Se amesteca untul, zaharul, zaharul vanilat si sarea si se bate pana devine pufos. Apoi adaugati ouale pe rand. Combinati amestecul de faina cu praful de copt, apoi, adaugati lingura cu lingura in primul amestec. La sfarsit adaugati lichidul pana cand aluatul are o textura cremoasa-moale. Puneti aluatul intr-o forma, coaceti in cuptor preincins la 175 grade C, cu caldura de sus si de jos, timp de aproximativ 45 min.
Valori nutritionale
per 100g
-
Grasimi
Din care acizi grasi saturati
g
-
Carbohidrati
Din care zaharuri
g
-
Fibre
g
-
Proteine
g