Luni - Vineri 09:00 – 16:00

Premix pentru paine integrala taraneasca, ECO, 500 g, Bauck Hof

Cod produs: K28129

Stoc epuizat
1194 Lei / buc
  • Producator: Bauck Hof
  • Greutate: g
  • TVA: % inclus
  • Pret / kg: inf lei

Coletul ajunge la tine pe 08.05.2024

Pentru comenzile plasate pana in ora 14:00, de Luni pana Joi, vor ajunge in ziua urmatoare.

Produs vegan. Pentru o piine de 700 g.
Preparare:
1). Amestecati continutul ambalajului cu un pachet de drojdie uscata (sau 20 g de drojdie proaspata, dizolvata in apa). Adaugati 350 ml apa calduta si framantati pana se formeaza un aluat moale.
2). Asezati aluatul intr-o forma (25x10 cm). Ungeti forma cu putin ulei, cu o spatula umeda. Taiati suprafata painii aprox. 2 cm adancime.
3). Se acopera cu folie si se lasa la crescut intr-un loc cald timp de 30 min.
4). Coaceti in cuptorul preincalzit la 220°C, cu caldura superioara si inferioara timp de 10 min., apoi reduceti temperatura la 200°C si coaceti inca 50 min.
Preparare pentru masina de paine: puneti continutul pachetului, un pachet de drojdie uscata si 350 ml de apa calduta, in tava pentru paine.
Va recomandam sa setati un program rapid sau un program pentru paine integrala.
Prepararea painii fara drojdie: Amestecati continutul ambalajului cu un plic de praf de copt. Adaugati 350 ml apa calduta si framantati pana se formeaza un aluat moale. Asezati aluatul intr-o forma, il coaceti in cuptorul preincalzit la 220°C, cu caldura superioara si inferioara timp de 10 min., apoi reduceti temperatura la 200°C si coaceti inca 50 min.

Valori nutritionale

per 100g

  • Grasimi

    Din care acizi grasi saturati

    g

  • Carbohidrati

    Din care zaharuri

    g

  • Fibre

    g

  • Proteine

    g

Aboneaza-te la newsletter